Qui som

Ceps és una entitat sense ànim de lucre que, des de l’any 2000, incorpora projectes de Prevenció i Promoció de la Salut per al col·lectiu de les persones amb Discapacitat Intel·lectual (DID) i/o Trastorn Generalitzat del Desenvolupament (TGD).

Tots els programes deriven de models de salut que estructuren i faciliten una formació adreçada a l’adquisició de conductes saludables.

Les intervencions estan basades en metodologia adaptada a dificultats cognitives, comunicatives i funcionals, per afavorir una adquisició   ràpida i segura dels continguts en el treball amb els DID i TGD,  facilitant la tasca dels professionals, tant tècnics com d’atenció directa, i de les famílies,  en la millora de la situació de les persones que atenen.

També realitzem avaluacions de capacitats, tant per a la concreció de les possibilitats com de les dificultats, amb l’objectiu d’aconseguir millores generals.

Per altra banda, atenem trastorns de conducta per millorar, de manera ecològica i respectuosa, tant per a la persona com per al seu entorn, el seu dia a dia i augmentar les possibilitats de la persona afectada per la conducta inadequada d’adaptar-se a l’entorn.

Objectius

L’objectiu general de la nostra entitat és una atenció adaptada i ecològica, per millorar el benestar dels DID i/o TGD i el seu entorn immediat.